0172-240000

image image image image
Print icon

Algemene informatie

Je, jij, jouw, u of uw?

Bij de activiteiten van Snow Adventures heerst een ongedwongen sfeer. Daarom is er bij de maak van onze brochure en deze website gekozen voor een ongedwongen benadering. Dus: U bent jij! En zo dus ook tijdens het overwinnen van een de piste met onze instructeurs. Kun je mij een handje helpen...? Klinkt dan namelijk helemaal niet meer gedwongen.

| - Axamer Lizum-1.jpg

Maatwerk

In principe maakt Snow Adventures geen programma’s op maat. Maar uiteraard zijn we flexibel en kunnen we voor een enkeling van het programma afwijken. 

Transfers

Het vervoer tussen de verschillende activiteiten is in genoemde programma’s inbegrepen. Snow Adventures gebruikt hier veelal een (transfer) stadsbus voor. Deze heeft plastic stoelen. Het is dus niet erg als je met je natte kleren plaatsneemt.

Hoogtevrees?

Tja, daar sta je dan… bovenop een piste. Het zweet breekt je al uit als je de afdaling naar beneden ziet. Je hebt dus hoogtevrees! Nou en? Ten eerste organiseren we nog veel meer activiteiten. En ten tweede mag je het toch eerst even proberen op een blauw gemarkeerde vlakke piste. En lukt het helemaal niet? Geen ramp, want dan ga je lekker op ons terras zitten en moedig jij je vrienden aan. Neem foto’s van durfals en drink een heerlijke bak koffie. Toch actief bezig zijn? Onze begeleiders wijzen je op de wandelroutes. Zo heb jij ook een leuke dag!

Gezondheidsverklaring

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een klein formuliert in te vullen, zodat we weten wie je bent en waar wij rekening mee dienen te houden. Snow Adventures zal je nooit de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert. Enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Vertel ons gerust als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten. Veel plezier!

Alcohol, drugs en medicijnen

Als je onder invloed bent van drank, drugs of zware medicijnen kun je helaas niet deelnemen aan onze outdoor activiteiten. Drink geen biertje bij de lunch om daarna weer op de ski’s te stappen, want een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Twijfel je over de door jou gebruikte medicijnen? Neem dan voor aanvang van het programma contact op met je huisarts.

Noodnummer

Als je met Snow Adventure s op pad gaat ontvang je een 24-uurs noodnummer. Hierop kun je ons altijd bereiken met dringende vragen en ook het thuisfront kan ons bij echte spoedzaken bereiken.

Paspoort of ID-kaart

Om naar het buitenland te mogen reizen, dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart.

Huisdieren

In de accommodaties van Snow Adventure s zijn geen huisdieren toegestaan.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit/van deze brochure (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, zonder daar vooraf toestemming voor te hebben gevraagd aan de directie van Snow Adventures .

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail [email protected].

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.