0172-240000

image image image image
Print icon

Boeken

Optie nemen| - Fakkeltocht.jpg

Wil je toch een optie, dan is dat alleen telefonisch mogelijk op 0172 - 240000. Een optie is standaard 5 dagen geldig en kan uitsluitend een maand of langer vóór de start van het programma aangevraagd worden. Neem je daarna geen contact meer op om de optie af te zeggen, dan wordt je boeking automatisch definitief en ontvang je de bevestiging/factuur thuis. Aan het plaatsen van een optie zijn geen kosten verbonden. Wil je de boeking daarna alsnog wijzigen, dan zijn daar wel kosten aan verbonden.

Last Minute boeken

Snow Adventures geeft op haar activiteiten nooit Lastminute korting. Snow Adventures is van mening dat dit niet eerlijk is tegenover haar vaste relaties die altijd op tijd boeken en bovendien zijn wij van mening dat onze activiteiten al zeer scherp geprijsd zijn.

Preferentie

Bij boekingen kun je speciale verzoeken kenbaar maken. Snow Adventures zal er alles aan doen om aan je verzoek te voldoen. Snow Adventures is echter vaak afhankelijk van een derden persoon, agent, vervoersbedrijf of andere omstandigheden, waardoor de preferentie niet altijd kan worden uitgevoerd. Snow Adventures vraagt hiervoor je begrip. Voor meer info kijk je in de anvr-voorwaarden.

Essentie

Snow Adventure s accepteert alleen essenties bij boeking als het verzoek een medische achtergrond heeft. Zo regelen wij natuurlijk een speciaal dieet of een hutje dichtbij de kroeg als je slecht ter been bent. Maar een vast plekje in de lift kunnen ook wij jou helaas niet zomaar beloven.

Hoofdboeker

De hoofdboeker is de contactpersoon die namens de partij (groep van boekers) boekt. Deze persoon is hoofdelijk aansprakelijk voor de hele boeking. Wij adviseren daarom om voorzichtig te werk te gaan bij het organiseren van een groepsreis of break voor derden. Zorg dat je zeker bent van de deelname van de overige deelnemers en let op de

betaling.

Boeking definitief

Op het moment dat je de boeking telefonisch hebt gedaan beschouwt Snow Adventure de boeking als definitief. Wil je daarna nog wat wijzigen of alsnog annuleren, dan zijn daar kosten aan verbonden conform de anvr-voorwaarden.

Annuleren

Snow Adventures accepteert alleen schriftelijke annuleringen. Dit mag per fax op 0172-49 37 41 of per post naar Ruurloseweg 25, 7021 HB Zelhem. Wil je echter zeker zijn van de aankomst van je annulering, vraag dan om een bevestiging of stuur je annulering aangetekend op. Snow Adventures is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van een annulering.

Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers

Als jij op locatie bent aangekomen, staat bij ons de telefoon soms roodgloeiend. Van al die thuisblijvers die graag willen weten of jullie goed aangekomen zijn, of het nu in winterberg ook zo sneeuwt als ‘bij ons in Formerum’. Of we misschien weten of je de bus gehaald hebt, wie de hond te eten geeft en dat je je broodjes in de koelkast hebt laten liggen. Allemaal heel belangrijk, maar wij kunnen dat natuurlijk niet allemaal gaan doorbellen. Met meer dan 15.000.000 mobieltjes in Nederland is de kans groot dat jij er ook een hebt. Je kunt er natuurlijk mee naar huis bellen, maar een SMS berichtje is wel zo voordelig. Stuur dus af en toe een berichtje naar het thuisfront om te vertellen dat jij ze nog lang niet mist!

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail [email protected].

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.