0172-240000

image image image image
Print icon

Businformatie

| - Groepsfoto-1.jpg

 Tourist Class

De touringcars van Snow Adventures naar de wintersportgebieden zijn standaard uitgerust op basis van Tourist Class. De stoelen staan dan minimaal 75 centimeter uit elkaar (van steek naar steek) en de stoelen zijn 30 graden verstelbaar. Standaard hebben al onze bussen dubbele beglazing, toilet (voor noodgevallen), koelkast, nooddeur, luchtvering, airconditioning, voetsteun en stereo geluidsinstallatie.

Busvervoer inclusief

Op al onze wintersport reizen is het busvervoer al inclusief. Onze bus haalt je voor de school of bedrijf op en brengt je daar ook weer thuis. 

Keurmerk Busbedrijf

Snow Adventures werkt als ANVR lid alleen met busbedrijven met het Keurmerk Busbedrijf. Een veilig gevoel.

Bagage

In onze bussen is voldoende bagageruimte. Je mag meenemen: één koffer of tas van normaal formaat en slaapzak (max. 20 kg). Je handbagage kun je meenemen in de bus. Bij de reisbescheiden zijn geen bagagelabels toegevoegd, zorg ervoor dat er altijd een bagage label aan je bagage zit.

Rijtijdenwet

Onze buschauffeurs dienen zich aan de rijtijdenwet te houden als ze jouw groep van en naar de wintersport locatie brengen. Dit betekent dat de bus soms een verplichte stop moet maken om de chauffeur te laten rusten en de bus ook op tijd moet vertrekken om zo niet uit de beschikbare tijd te lopen. Wij vragen je begrip voor onze inzet en die van de chauffeurs bij het uitvoeren van het vervoer conform deze wet.

Extra stop op heen- of terugweg

Een extra stop van de bus op de heen- of terugweg voor het bezoeken van een restaurant, dan wel het bezoeken van een bezienswaardigheid heeft invloed op de rijtijden van de chauffeur en zijn diensttijd. Een extra stop dient dan ook van tevoren besproken te worden bij de boeking en daarbij zijn er ook kosten verbonden aan deze extra stop. Eenmaal onderweg is een extra stop helaas niet meer mogelijk.

Regels tijdens de busreis

Om een veilige en comfortabele reis te hebben gelden de volgende regels:
Je mag maximaal 20kg bagage per persoon meenemen. Dit dient verpakt te zijn in een deugdelijke tas of koffer. Je slaapzak mag je los meenemen in het bijbehorende zakje.
•    Daarnaast mag je nog handbagage meenemen in de bus. Dit mag maximaal 5kg wegen.
•    Gastankjes, brandstoffen en exposieve stoffen zijn verboden mee te nemen.
•    In de touringcars van Snow Adventures mag beslist niet gerookt worden. Wel stoppen onze bussen op verzoek een keer tijdens de rit om een sigaretje te kunnen roken.

Eerder aankomen

Het is niet mogelijk om eerder op een locatie aan te komen, onze reisleiding heeft daarover ook strenge instructies gekregen. Het seizoen waarin Snow Adventures activiteiten organiseert is veelal het hoogseizoen en onze activiteiten zijn vaak volgeboekt. In het verleden is het ook regelmatig voorgekomen dat klanten een nacht in de auto hebben moeten doorbrengen, omdat ze één dag eerder aankwamen en er echt geen plaats was.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail [email protected].

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.