0172-240000

image image image image
Print icon

Skidagtocht Winterberg

Winterberg

Al vele jaren organiseren wij groepsreizen, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes in het winterseizoen naar het gezellige Winterberg. De skidagen en skiweekenden staan in het teken van gezelligheid en sportief bezig zijn.

Winterberg heeft het grootste skigebied van Duitsland en 40 km aan geprepareerde langlauf loipes. Voor de skiërs en snowboarden zijn er 32 afdalingen, totale lengte van 26 km, in alle moeilijkheidsgraden. Winterberg beschikt over 14 sleepliften en 11 stoeltjes liften. De pistes worden door middel van sneeuwkanonnen in optimale conditie gehouden. Winterberg zelf heeft een heel gezellig centrum met vele winkeltjes en leuke uitgaansgelegenheden.

Programma:

06.00 uur   
Vertrek vanuit Nederland met een luxe touringcar. Onderweg is er koffie of thee per persoon verkrijgbaar in de touringcar. 1,20 € per consumptie. 

08.30 uur    
Stop voor een eventueel ontbijt onderweg. Of koffie/thee met gebak. (op basis nacalculatie, indicatie v.a. € 5,- p.p)

10.00 uur
Aankomst in Winterberg. Wij stoppen voor de skiverhuur zodat u direct de gereserveerde ski of langlauf materialen kunt krijgen.

11.00 uur   
Begin van de eventuele skilessen voor beginners. Na de begininstructie kunt u ruim 6 uur uw talenten op langlauf of skigebied tonen. Onderweg of ter plaatse kunt u gezellig in diverse kroegjes (stuben) warm worden en hete chocomelk of glühwein drinken.

18.30 uur

Warme maaltijd in een gezellige stube aan de piste. (optioneel)

19.30 uur
Terugreis per luxe touringcar.

22.30 uur   
Aankomst in Nederland.

Onze begeleider blijft de gehele dag aanwezig voor vragen en om eventueel te assisteren bij het aanpassen van het ski materiaal Na een heerlijke warme maaltijd stapt u weer in de bus richting Nederland..

Ski en snowboard lessen

Wij geloven erin dat onze evenementen en reizen voor iedereen veilig en leuk moeten zijn. De skilessen voor beginners zijn daarom ook voor een zeer voordelige prijs te boeken  en worden verzorgd door de plaatselijke skischool. Voor personen die na de skilessen graag de zekerheid willen hebben van extra begeleiding, kunnen terecht bij de begeleiding. Hij/zij zorgt voor aanvullende instructies en verdere begeleiding.

Wandelen

Geen zin om te skiën. U ontvangt een prachtige wandelroute van onze medewerkers. U brengt een bezoek aan het Astenturm. Dit is een beroemd uitzichtspunt bij de Khaler Asten. Van een 23 mtr. hoog platform heb je een fantastisch uitzicht over het sauerland. Bij helder weer kun je zelfs de Noordzee zien!

Skidagpassen

Ook kunt u een ski dagpas of puntenkaart kopen om gebruik te maken van de aanwezige liften. Wij verzorgen dit voor u zodat u niet in de rij hoeft te staan. Met deze passen kunt u de gehele dag skiën op de mooie pistes van het Sauerland.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail [email protected].

Meer dan 4.000 groepen boekte al bij ons.