0172-240000

image
Print icon

Algemene informatie

 

Hoe spreken we elkaar aan?
Bij de activiteiten van Snow Adventures heerst een ongedwongen sfeer. Daarom is er bij het maken van deze website gekozen voor een informele stijl. Dus geen u maar jij! Dit doen wij ook tijdens onze activiteiten omdat wij denken dat dit de ervaring een stuk persoonlijker maakt.

| - Axamer Lizum-1.jpg

 

Maatwerk
In principe maakt Snow Adventures geen programma’s op maat. Ben je toch van mening dat wij iets vergeten zijn, laat het ons dan zeker weten. Wij zijn ook niet perfect en grijpen iedere kans aan om onze programma’s nog beter te maken dan dat ze al zijn.

Transfers
Het vervoer tussen de verschillende activiteiten zit in de genoemde programma’s inbegrepen. Snow Adventures gebruikt hier in de meeste gevallen een touringcar voor. Deze heeft plastic stoelen, het is dus niet erg als je hier met natte kleren op gaat zitten.

Hoogtevrees?
Ja, daar sta je dan… bovenaan de piste. Het zweet breekt je al uit als je de afdaling naar beneden ziet. Je hebt hoogtevrees, nou en? Ten eerste organiseren we nog veel meer activiteiten en ten tweede mag je het toch eerst even proberen op een blauw gemarkeerde vlakke piste. En lukt het nou helemaal niet? Geen ramp, dan ga je lekker op het terras zitten en moedig jij je vrienden aan. Onder het genot van een lekker bakje koffie, maak jij de mooie foto's van de rest van de groep. Wil je toch actief bezig zijn? Vraag onze begeleiders naar wandelroutes in de buurt. Zo heb je ook een leuke dag als je niet gaat skieën. 

Gezondheidsverklaring
Om deel te kunnen nemen aan onze outdooractiviteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een formulier in te vullen, zodat we weten wie je bent en ook wat er eventueel in de gaten gehouden moet worden. Snow Adventures zal je niet snel de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert, enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Dus vertel ons gewoon als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten. Veel plezier!

Alcohol, drugs en medicijnen
Als je onder invloed bent van drank, drugs of zware medicijnen, kun je helaas niet deelnemen aan onze outdooractiviteiten. Dit zou veel te gevaarlijk zijn. Dus drink geen biertje bij de lunch om daarna op de mountainbike te stappen, want een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Twijfel je over de door jou gebruikte medicijnen, neem dan voor aanvang van het programma contact op met je huisarts.

Noodnummer
Als je met Snow Adventures op pad gaat ontvang je een 24-uurs noodnummer. Hierop kun je ons altijd bereiken met dringende vragen en ook het thuisfront kan ons bij echte spoedzaken bereiken. Het noodnummer is +31 (0)6-414 400 00. 

Paspoort of ID-kaart
Om naar het buitenland te mogen reizen dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart. Houd er rekening mee dat een rijbewijs buiten Nederland géén geldig identiteitsbewijs is en dat je dus altijd je paspoort of ID-kaart bij je moet hebben.

Huisdieren
In de accommodaties van Snow Adventures zijn huisdieren niet toegestaan.

Op eigen initiatief naar een locatie
Al onze activiteiten worden exclusief voor onze klanten georganiseerd. Het is dus niet mogelijk om zelf naar een gepubliceerde locatie af te reizen en je aan te sluiten bij onze groep met reizigers.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit/van deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, zonder daar vooraf toestemming voor te hebben gevraagd aan de directie van Snow Adventures.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.