0172-240000

image
Print icon

Doelgroep & Niveau


Voor wie?

Snow Adventures organiseert reizen in groepsverband, zoals: 

  • vrienden 
  • familie's 
  • collega's
  • etc.

Gewoon lekker sportief bezig zijn op ski’s of snowboard, lekker eten en drinken, lachen, zenuwen in bedwang houden, grenzen verleggen en vooral genieten van de mooie omgeving. Dat is wat je doet tijdens een reis met Snow Adventures.

Teambuilding..?

Voor groepen, scholen en bedrijven die door middel van een actief uitje op een ontspannen manier een betere en hechtere samenwerking nastreven. Door middel van speciale sneeuw teambuildings opdrachten, extra bij te boeken, worden de deelnemers op een leuke en efficiënte manier gedwongen om met elkaar te communiceren om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. De kracht van de opdrachten is dat het uitgangspunt voor iedereen gelijk is, terwijl er geen speciale vaardigheden of conditie vereist is.

| - Rode Piste.jpg

Aantallen?

Onze brochure en website zijn gemaakt voor groepen vanaf 50 deelnemers. Wil je toch een keer een weekend boeken met minder deelnemers? Informeer dan naar de mogelijkheden via 0172 - 240 000 

| - Moeilijkheidsgraad.jpg

Niveau van onze activiteiten

De activiteiten op onze skiweken en skiweekenden zijn in principe voor ieder gezond mens te doen. Wedstrijden zijn niet toegestaan en zullen ook niet door ons georganiseerd worden. Alleen in spelletjesverband waarbij het alleen om de gezelligheid gaat. Een goede of wat minder goede conditie maakt dus geen verschil. Iedereen heeft gelijke kansen om een (wellicht onverwachte) prestatie te verrichten. Alleen onder extreme omstandigheden kan het zijn dat je niet deel kan nemen aan één van onze activiteiten. Ben je bijvoorbeeld 2.10 meter lang, dan kan het zijn dat je niet op een normale ski maat past. Ook uitzonderlijke grote schoenmaten kunnen voor problemen zorgen. In principe heeft Snow Adventures alle sport- en veiligheidsmaterialen in grote en kleine maten en modellen in gebruik. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat iemand een onderdeel van een programma helaas moet overslaan.

Snow Adventures heeft een niveau-omschrijving van haar activiteiten in gebruik. Bij de sneeuwprogramma’s in onze brochure of website is het niveau sterk afhankelijk van de piste. Hiernaast staan de verschillende niveaus van de pistes in kleuren aangegeven.

Deze kleuren variëren van groen tot zwart. Op het plaatje kun je zien dat de kleur iets zegt over hoe steil de pistes zijn. Groene pistes zijn het minst steil en daarmee het makkelijkst. Zwarte pistes zijn het steilst en vaak het moeilijkst. Als je net begint met skiën, kun je dan ook het beste beginnen op groene of blauwe pistes. Als je heel goed kunt skiën, kies je voor de zwarte pistes.

Naast verschillende kleuren, heb je ook nog verschil in sneeuwcondities. Een bügelpiste is een piste waar allemaal hobbeltjes zijn. IJspistes zijn er voornamelijk als het hard waait. Dan waait de sneeuw op sommige plekken van de piste af. Dan komt er vooral ijs te voorschijn. Je kan nog wel op ijs skiën, maar het is wel heel moeilijk en vervelend. Tiefschnee pistes kom je vooral tegen als er net een een dik pak sneeuw is gevallen of als je buiten de piste gaat skiën. Dan kom je terecht in de 'Tiefschnee' Je kunt dan helemaal tot je knieën in de sneeuw wegzakken.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekte al bij ons.