• Ardennen
  • City
  • Snow
  • Europe

Inwendige mens

Honger en dorst

| - Fakkeltocht.jpgNatuurlijk krijg je honger en dorst van alle activiteiten die je tijdens je wintersportweek kunt doen. Daarom zorgen we graag voor al het eten en drinken dat je nodig hebt. Soms help je zelf met koken en een andere keer verzorgt de kok een super buffet waar je zo aan kunt schuiven. Dit is afhankelijk van de accommodatie.  En als we onderweg eten, dan maak je bij het ontbijt een lunchpakket of staat er een lunch klaar in de accommodatie. Samelijk eten!

Restaurants en keukens

Ontbijt

's Ochtends tussen 8.00 uur en 10.00 uur kun je vaak ontbijten. Het ontbijt wordt meestal in buffetvorm geserveerd. De inhoud van het ontbijtbuffet verschilt per accommodatie.

Lunch

Tijdens de activiteiten heb je natuurlijk tussen de middag stevige trek. De lunch krijg je op verschillende manieren geserveerd: je maakt een lunchpakket bij het ontbijt (dit gebeurt bijvoorbeeld als je de hele dag op pad gaat) of er staat een lunchtafel klaar op je overnachtingslocatie. Ook kan het zijn dat je aankomt op een andere locatie waar een lunch voor je klaarstaat

Diner – BBQ – Burgerparty’s

De basis van de diners bij jouw activiteiten is altijd het restaurant (met terras) van de basislocatie van jouw programma.

Tussendoortjes, Snacks & Candy

Als je intensief bezig bent met wintersportactiviteiten in de natuur heb je al snel behoefte aan energie. Daarom is er op al onze locaties een assortiment met energierepen, soepjes, tosti’s, etc. Dus neem die kans om je energie even aan te vullen of koop alvast wat voor in je rugzakje voor later op de dag.

Dieet, vegetarisch en speciale wensen

Graag ontvangen wij vooraf een lijst met eventuele vegetarische wensen of mensen die uit geloofsovertuiging geen vlees eten. Wij doen dan ons uiterste best om een alternatief aan te bieden. Heb je echt een ingewikkeld dieet, zet het dan op papier en stuur het ons voor vertrek door. Dan brengen wij onze kok alvast op de hoogte.

De barretjes en terrassen

Op alle locaties van Snow Adventure´╗┐s´╗┐ is er een terras en/of bar. Je kunt hier lekker uitrusten van alle inspanningen van de activiteiten en een lekker koud drankje of warme chocolademelk bestellen.