0172-240000

image image image image
Print icon

Veiligheid en instructie

| - Ski lessen.jpg

Een deel van onze activiteiten brengt een bepaald risico met zich mee. Snow Adventures heeft getracht haar activiteiten zo uit te balanceren dat de deelnemers een maximum aan uitdaging tegen een minimum aan risico beleven. Om de veiligheid te kunnen waarborgen worden bij sommige activiteiten veiligheidsmaterialen aan de deelnemers verstrekt, zoals: zwemvesten, helmen, klimgordels, lifelines etc. Deze ben je verplicht te gebruiken op de manier zoals wordt aangegeven.

Ski en/of snowboard leraren

Snow Adventures werkt veelal op locaties samen met de plaatselijke ski /snowboard scholen. Deze instructeurs beheersen het gebied goed en zijn zeer bedreven in het lesgeven. Veelal hebben deze skischolen Nederlandse ski /snowboard leraren in dienst. Vanuit Snow Adventures gaan er altijd enkele begeleiders/instructeurs mee met de groep. Zij spreken hun talen en hebben vaak ook de benodigde ski /snowboard diploma’s. Zij zullen de groep ook assisteren.  

Onze instructeurs en begeleiders

Onze begeleiders zijn super leuke mensen tussen de 18 en 70 jaar oud met veelal een leraren- of outdooropleiding en zijn daarnaast door Snow Adventures opgeleid om jouw verblijf gezellig en goed te laten verlopen. Uiteraard worden al onze activiteiten begeleid door deze deskundige, gemotiveerde instructeurs. Deze instructeurs hebben een interne opleiding gehad, krijgen regelmatig bijscholing, hebben vaak een CIOS of ALO diploma en zijn daarnaast meestal werkzaam als sportleraar, skileraar of berggids.

Tijdens de activiteiten hebben onze instructeurs en begeleiders de leiding. Dit betekent dat zij de verantwoordelijkheid hebben voor de groep en daarbij ook expliciet het laatste woord hebben.

E.H.B.O.

Tijdens de activiteiten zijn onze instructeurs en begeleiders uitgerust met een E.H.B.O- set, fluit, mes, reflectiebanden en mobiele telefoon. Bovendien is er een uitgebreide A-verbanddoos aanwezig op de vaste locaties.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail [email protected].

Meer dan 4.000 groepen boekte al bij ons.