0172-240000

image
Print icon

Boeken

Optie nemen| - Fakkeltocht.jpg

Nog niet toe aan boeken, maar wil je wel een optie? Dit is alleen telefonisch mogelijk op 0172 - 240 000. Een optie is standaard 5 dagen geldig en kan uitsluitend een maand of langer vóór de start van het programma aangevraagd worden. Neem je daarna geen contact meer op om de optie af te zeggen, dan wordt je boeking automatisch definitief en ontvang je de bevestiging/factuur thuis. Aan het plaatsen van een optie zijn geen kosten verbonden. Wil je de boeking daarna alsnog wijzigen, dan zijn daar wel kosten aan verbonden.

Last Minute boeken

Snow Adventures geeft op haar activiteiten nooit "Lastminute korting". Snow Adventures is van mening dat dit niet eerlijk is tegenover haar vaste relaties die altijd op tijd boeken en bovendien zijn wij van mening dat onze activiteiten al zeer scherp geprijsd zijn.

Preferentie

Bij boekingen kun je speciale verzoeken kenbaar maken. Snow Adventures zal er alles aan doen om aan je verzoek te voldoen. Snow Adventures is echter vaak afhankelijk van een derden persoon, agent, vervoersbedrijf of andere omstandigheden, waardoor de preferentie niet altijd kan worden uitgevoerd. Snow Adventures vraagt hiervoor je begrip.

Essentie

Snow Adventures accepteert alleen essenties bij boeking als het verzoek een medische achtergrond heeft. Zo regelen wij natuurlijk een speciaal dieet , maar een vast plekje in de lift kunnen wij jou helaas niet beloven.

Hoofdboeker

De hoofdboeker is de contactpersoon die namens de partij (groep van boekers) boekt. Deze persoon is hoofdelijk aansprakelijk voor de hele boeking. Wij adviseren daarom om voorzichtig te werk te gaan bij het organiseren van een groepsreis of break voor derden. Zorg dat je zeker bent van de deelname van de overige deelnemers en let op de

betaling.

Boeking definitief

Op het moment dat je de boeking telefonisch hebt gedaan beschouwt Snow Adventure de boeking als definitief. Wil je daarna nog wat wijzigen of alsnog annuleren, dan zijn daar kosten aan verbonden.

Annuleren

Snow Adventures accepteert alleen schriftelijke annuleringen. Dit mag per e-mail op info@labyrinth.nl of per post naar Ruurloseweg 25, 7021 HB Zelhem. Wil je echter zeker zijn van de aankomst van je annulering, vraag dan om een bevestiging of stuur je annulering aangetekend op. Snow Adventures is niet aansprakelijk voor het niet ontvangen van een annulering.

 

                                                 Snow adventures

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.