• Ardennen
  • City
  • Snow
  • Europe

Welkom bij Snow Adventures,

Snow Adventures is al ruim 15 jaar actief in het organiseren van een groepsreis, dagtocht of skiweekend naar Winterberg. 

Op deze website kom je meer te weten over ons aanbod van de verschillende soorten groepsreizen, schoolreis, bedrijfsuitjes of teamuitjes. Al onze skiweken, skiweekenden en dagtochten zijn vertrouwd, veilig, met reisbegeleiding en bovendien goed georganiseerd.

Naast de skireizen zijn wij tevens specialist in het organiseren van o.a. outdoor kampen, watersportweken, zeilweken, stedenreizen, city breaks, werkweken en outdoor activiteiten op de mooiste plekken van Europa. Wij organiseren diverse actieve vakanties en activiteiten voor bedrijven, organisaties, scholen, families en vriendengroepen. 

    | - Snow Adventures Logo.jpg

Alvast heel veel plezier,

Team Snow Adventures

| - Kaart.jpg

Iedereen kan mee!

De programma's van Snow Adventures maken wij op maat zodat iedereen volop kan genieten. Ben jij sportief & avondtuurlijk of geniet je liever van een kopje koffie op de piste na een wandeling door de sneeuw? Jouw begeleider zorgt ervoor dat iedereen aan het programma kan deelnemen. Activiteiten zijn flexibel en ruim ingedeeld, zodat het altijd aangepast kan worden aan jouw wensen en tijdens een dag deel onder begeleiding goed te doorlopen is.

Enjoy!

map

Meest populaire skireizen

#Skiweekend Winterberg

Al vele jaren organiseren wij in het winterseizoen super gezellige bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en/of skiweekenden in het prachtige Winterberg. De weekenden staan in het teken van gezelligheid & sportief bezig zijn.

#Skidagtocht Winterberg

Al meer dan 15 jaar organiseren wij groepsreizen, personeelsuitjes en bedrijfsuitjes in het winterseizoen naar het super gezellige Winterberg. De skidagen en skiweekenden staan in het teken van gezelligheid & sportief bezig zijn.

Onze locaties

Axamer Lizum
Bramberg wildkogel
Camping Au bord de l'Ourthe
Neuastenberg
Hopfgarten

Aangesloten bij

#
#
#
#