Neuastenberg

Het Postwiese skigebied in Neuastenberg is een zeer zonnig skigebied op de zuidzijde van de Kahler Asten. Alle pistes zijn breed en zeer overzichtelijk en op elkaar aangesloten. In totaal beschikt dit gebied over 17 afdalingen met een totale lengte van 8 kilometer op een hoogte van 730 mtr., 9 sleepliften en 1 rodellift. De rodelbaan is 400 meter lang en staat garant voor enorm veel plezier. Van december tot maart is de meest sneeuwzekere periode. Een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Winterberg is dat het hier minder druk is, dus je komt meer aan skiën en andere wintersporten toe. In het Postwiese skigebied zijn ook ruime mogelijkheden voor het après-ski, met mooie, zonnige terrassen. Ook voor een hapje eten kunt u hier uitstekend terecht.

Het unieke aan ons voorstel is dat er tijdens de dagtocht een Nederlandse reisbegeleider (m/v) aanwezig is. Hij of zij verzorgt de koffie/thee in de bus en staat de gehele dag voor u klaar. Sterker: Hij/zij regelt alles voor u en uw groep. Dit bespaart u kostbare ski minuten. Ook zal hij of zij eventueel een begininstructie voor het langlaufen geven. Vervolgens krijgt u een plattegrond uitgereikt waarop de langlauf- en wandelroutes vermeld staan.

Ook tijdens het verkrijgen van de skimaterialen hoeft u niet in de rij te staan. Wij kunnen direct doorlopen en onze reisbegeleider zal u bij het aanpassen van de ski materialen assisteren. Vanzelfsprekend hoeft u natuurlijk niet in de rij staan vor de skipassen, ook dit wordt voor u geregeld.  • 2b83c49285.jpg
 

Skireizen voor Neuastenberg

#Skidagtocht Winterberg

Al vele jaren organiseren wij in het winterseizoen gezellige skiwinter dagen en weekenden in het prachtige Sauerland. De dagen en weekenden staan in het teken van gezelligheid en sportief bezig zijn.

#Weekend Winterberg

Al vele jaren organiseren wij in het winterseizoen gezellige skiwinter weekenden in het prachtige Sauerland. De weekenden staan in het teken van gezelligheid en sportief bezig zijn.Winterberg heeft het grootste skigebied van Duitsland en ruim 40 km aan geprepareerde langlauf loipes.