Rivage Belgische Ardennen

Ook in de winter is het goed vertoeven in de Belgische Ardennen! Zeker als er sneeuw ligt of valt, zijn de Belgische Ardennen een unieke plek om een weekend actief bezig te zijn. Tijdens het weekend kunt u diverse wintersurvival activiteiten ondernemen, van raften op de rivier of een mooi GPS tocht, tot en met sneeuwschoenwandelen.

Tijdens het weekend verblijft u in de eigen herberg van Unique Events, Le Rivage. De herberg is geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Tijdens het weekend zullen onze mensen ook aan de innerlijke mens denken. Zo staat er tijdens het weekend na een dag actief bezig zijn, een Hollands stamppottenbuffet klaar en mag een trappistenavond met echte Belgische Bieren natuurlijk ook niet ontbreken!

Kom ook genieten van de winterse Ardennen! 

Outdoorlocatie

In de Ardennen beschikt Snow Adventures over een prachtige steengroeve, waar u ook in de winter veilig, (in)spannende outdooractiviteiten kan ondernemen. Na een donkere tunnel van 450 meter komt u op één van de mooiste outdoorlocaties in de Belgische Ardennen. In deze steengroeve kunt u ondermeer gaan rotsklimmen, abseilen vanuit een helikopter of via een net langs de rots omhoog klimmen. Daarnaast lopen er vele touwbruggen, hangbruggen en klettersteigroutes door de steengroeve.

Maar misschien is het meest spectaculaire nog wel onze tokkelbaan! Vanaf een hoogte van 65 meter gaat u met 80 km/u naar beneden… Al deze outdooractiviteiten vinden plaats onder begeleiding van professionele instructeurs en natuurlijk wordt er gebruikgemaakt van veilig materiaal.

Le Rivage

De herberg is gelegen in het dorp Le Rivage, in het hart van de Belgische Ardennen, aan de rivier de Ourthe. Vanaf deze locatie wandelt u zo de echte Ardennen in. De herberg is tevens goed bereikbaar met de trein. Nabij gelegen ligt het dorp Comblain-au-Pont, waar de echte Ardense sfeer geproefd kan worden.

Accommodatie

De herberg heeft een eigen bar en eetkamer voor ongeveer 45 gasten. In de bar/eetkamer worden de maaltijden geserveerd en hangt een grote TV. Er zijn 2,3,4 en meerpersoonskamers en er zijn 2 luxe kamers met eigen douche en toilet op de kamer. Voor de overige kamers zijn er keurige, nieuwe douches en toiletten op de gang. Alle bedden zijn voorzien van dekbed en kussen, een lakenpakket is te huur voor € 8,50, maar u kan ook zelf een lakenpakket van huis meenemen.

Verzorging

Het verblijf in de herberg voor de wintersurvival is inclusief ontbijtbuffet, lunch en avondmaaltijden.

Ontbijt- en lunchbuffet

Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit o.a diverse broodjes, vleeswaren, cornflakes, salades, eitje en natuurlijk koffie/thee/jus d’orange en melk.

Diner buffet

Het diner buffet tijdens de wintersurvival bestaat uit enkele echte Hollandse stamppotten met worst.  • DSC_0028ghgdf.JPG
 

Skireizen voor Rivage Belgische Ardennen

#Winter Survival

Tijdens het weekend verblijft u in de eigen herberg van Unique Events, Le Rivage. De herberg is geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Tijdens het weekend zullen onze mensen ook aan de innerlijke mens denken. Zo staat er tijdens het weekend na een dag actief bezig zijn, een hollands stampottenbuffet klaar en mag een trappistenavond met echte Belgische Bieren natuurlijk ook niet ontbreken!