0172-240000

image
Print icon

Skireis Gerlitzen 

Het gebied
Één van de skigebieden die Snow-Adventures aanbiedt is Gerlitzen. Dit skigebied ligt in het hart van Karinthië en ligt op de 1.911 meter hoge berg Gerlitzen. Het skigebied heeft 42 kilometer aan skipiste, moderne liftinstallaties en brede afdalingen in alle moeilijkheidsgraden. Door het gebruik van sneeuwkanonen en andere besneeuwingstechnologie, kan je hier van november tot april skiën.

Gerlitzen is ook geschikt voor de beginnende skiër. In dit skigebied is namelijk een oefenlift voor kinderen die ze naar één van de drie grote oefenweides brengt waar de kinderen op een veilige en gecontroleerde manier kunnen leren skiën. Voor de jeugd is er ook een snowpark aanwezig waar ze hun tricks kunnen perfectioneren.

Accommodatie
Om genoeg energie te houden op de piste, is het natuurlijk belangrijk dat je lekker kan slapen en goed kunt eten. Bij Snow-Adventures zorgen wij hier natuurlijk voor zodat jij optimaal kunt genieten van je wintersport avontuur. Tijdens de skireis naar Gerlitzen, verblijf je in het Jugend of Familienhotel Egger in de stad Villach.

Dit hotel ligt op slechts 3.5 kilometer van het gezellige stadscentrum en slechts 10 minuten rijden met de skibus van het skigebied Gerlitzen. De kamers in dit hotel hebben een eigen badkamer en kijken uit de tuin van het hotel. Het Jugendhotel beschikt over twee tot acht persoons kamers die modern ingericht zijn. Ook deze kamers beschikken over een eigen badkamer. Verblijf in dit hotel vindt plaats op basis van halfpension of volpension, de keuze is aan jou.

In totaal beschikt deze locatie over 180 bedden, verdeeld over twee gebouwen. Het hotel heeft meerdere eet- en recreatieruimtes, een tafeltennistafel en een gezellige bar. Als je nog niet genoeg frisse buitenlucht hebt gehad op de piste, kan je ook gebruik maken van het basketbal- en volleybalveld van het hotel.

 

Benieuwd naar hoe deze reis eruit ziet en wat de kosten en mogelijkheden zijn? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier, of neem contact met ons op.