0172-240000

image
Print icon

Een dag skiën in Winterberg

Winterberg 

Op nog geen drie uur rijden van Nederland, zijn er al volop mogelijkheden voor een fantastische dag in de sneeuw. We bieden een compleet verzorgd programma aan in het gezellige Winterberg. Proef de sfeer van wintersport en ga het skigebied verkennen met ruim 26 kilometer aan pistes. Onze instructeurs zullen alle organisatie uit handen nemen, zodat jullie volop kunnen genieten van de dag! 

Hieronder vind je een overzicht van het type piste en de lengte hiervan in Winterberg.

Ski- en snowboardlessen

Onze skireizen- en evenementen moeten natuurlijk voor alle deelnemers leuk en veilig zijn, om deze reden bieden wij dan ook ski- of snowboardlessen aan. Deze lessen worden verzorgd door een lokale skischool en zijn voor een voordelig tarief te boeken. Mochten er deelnemers zijn die na de ski- of snowboardlessen nog wat extra begeleiding willen, dan is dit ook mogelijk. De instructeur zorgt voor aanvullende instructies en verdere begeleiding van de deelnemers.

Wandelen

Mocht je nou geen zin hebben om te gaan skiën, dan leent Winterberg zich ook uitstekend om al wandelend van de natuur te genieten. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je een routebeschrijving krijgt van een prachtige wandelroute waarin je onder andere een bezoek brengt aan het beroemde uitzichtspunt (de Astenturm) op de Kahler Asten op een hoogte van 841,9 meter.

Skidagpas vooraf aanschaffen

Het is ook mogelijk om een skidagpas of een puntenkaart te kopen om gebruik te maken van de aanwezige liften. Wij regelen dit voor je en zorgen dat deze bij aankomst op je ligt te wachten. Hiermee voorkom je dat je in de rij hoeft te staan en kan je dus uiteindelijk meer tijd doorbrengen op de pistes, en dat is toch waarvoor je in Winterberg bent.

Vervoer 

Onze skidagtochten zijn inclusief vervoer per luxe touringcar. Chauffeurs kennen de wegen goed en zijn ervaren in het rijden naar sneeuwgebieden.
De standaard vertrektijd is 06.00 uur. Afhankelijk van waar je vertrekt is de verwachte aankomst op bestemming rond 10.00 uur. In een mum van tijd sta je op de piste! 

 

Benieuwd naar hoe een skidagtocht er uit ziet en wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte aan via het aanvraagformulier, of neem contact met ons op. 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekte al bij ons.